Dog's Home

0492447775 - dogs.home@hotmail.com

Info

Hallo iedereen,

wij zijn Maaike, Ann Demi & Bo. Toegewijde hondenliefhebbers en fulltime werkende mensen.
Daar werken we met volgende adoptieprocedure:

We sturen een vragenlijst door via mail, die je mag invullen en terugsturen naar: dogs.home@hotmail.com – enerzijds om kennis te maken met jullie en wat jullie van de hond verwachten, en anderzijds omdat we soms meerdere aanvragen krijgen voor dezelfde hondjes.

Nadien volgt er al dan niet een huisbezoek (of via videocall) om te zien waar de hond terecht komt alsook of de tuin voldoende afgebakend is, indien er een balkon aanwezig is als deze ook volledig “doggyproof” is, …

Is dit in orde, dan sturen we een contract op met alle gegevens op (deze van de hond, nieuwe eigenaars, totale kostprijs, …).

Het adoptiebedrag verschilt van hond tot hond:
• Oudere honden vanaf 7 jaar = €200
• Niet gecastreerde/gesteriliseerde honden (= pups die nog maar een paar maand oud zijn) of honden die extra verzorging nodig hebben = €285
o Opgelet: de adoptant is nadien verplicht om deze castratie/sterilisatie op zijn/haar kosten te laten uitvoeren.
• Gecastreerde/gesteriliseerde honden = €325
Deze prijs is inclusief paspoort, chip, verplichte vaccinaties en het transport naar Nederland/België.

Wanneer het contract in orde is (= ondertekend + bijdrage betaald), kan er afgesproken worden wanneer de hond kan afreizen.

De honden komen steeds aan op een zaterdag:
• In Nederland: Verschillende ophaalpunten -> afhankelijk van de woonplaats wordt nadien de correcte plaats doorgegeven.
• In België: 2 ophaalpunten, nl Turnhout en Oostende.

Wij zijn met 3 personen, binnen dog's home, maar er staat slechts 1 gsm-nummer bij, gelieve hier ook rekening mee te houden, dat deze dame ook een fulltimejob heeft, een gezin, en ook 3 honden. We kunnen jammer genoeg, niet dag en nacht beschikbaar zijn, telefonisch. Is het voor een aanvraag te doen, voor een hond, gelieve toch eerst via onze mail proberen, ons te bereiken. Zodra we kunnen, zullen we zeker reageren, of contact opnemen.

Dank jullie, voor het begrip,

Mvg Ann, Maaike, en Ilse

Dieren