Dog's Home

0492447775 - dogs.home@hotmail.com

Info

Hallo iedereen,

Ik ben Ann Neefs, toegewijde hondenliefhebster en fulltime werkend.
Daar werken we met volgende adoptieprocedure:

We sturen een vragenlijst door via mail, die je mag invullen en terugsturen naar: dogs.home@hotmail.com – enerzijds om kennis te maken met jullie en wat jullie van de hond verwachten, en anderzijds omdat we soms meerdere aanvragen krijgen voor dezelfde hondjes.

Nadien volgt er al dan niet een huisbezoek (of via videocall) om te zien waar de hond terecht komt alsook of de tuin voldoende afgebakend is, indien er een balkon aanwezig is als deze ook volledig “doggyproof” is, …

Is dit in orde, dan sturen we een contract op met alle gegevens op (deze van de hond, nieuwe eigenaars, totale kostprijs, …).

Het adoptiebedrag verschilt van hond tot hond:
• Oudere honden vanaf 7 jaar = €200
• Niet gecastreerde/gesteriliseerde honden (= pups die nog maar een paar maand oud zijn) of honden die extra verzorging nodig hebben = €285
o Opgelet: de adoptant is nadien verplicht om deze castratie/sterilisatie op zijn/haar kosten te laten uitvoeren.
• Gecastreerde/gesteriliseerde honden = €325
Deze prijs is inclusief paspoort, chip, verplichte vaccinaties en het transport naar Nederland/België.

Wanneer het contract in orde is (= ondertekend + bijdrage betaald), kan er afgesproken worden wanneer de hond kan afreizen.

De honden komen steeds aan op een zaterdag:
• In Nederland: Verschillende ophaalpunten -> afhankelijk van de woonplaats wordt nadien de correcte plaats doorgegeven.
• In België: 1 ophaalpunt, nl TURNHOUT 2300

Ik ben 1 persoon, binnen dog's home, dus, gelieve wat geduld uit te oefenen, als er niet direct op je mail gereageerd wordt. Ik beantwoord alles zo snel mogelijk.

Dank jullie, voor het begrip,

Mvg Ann,