Evenementen

Blijf op de hoogte van de evenementen van uw favoriete goed doel.


Streekbierenavond - 24/11/2018

Helping Dogs

Eindelijk !
Gezellig samenzijn, héél groot aanbod streekbieren en andere dranken, tapas, sfeer, warmte en dat allemaal ten voordele van de werking van Helping Dogs vzw !
Altijd al eens de mensen àchter de schermen willen ontmoeten? Vragen over onze werking? Kom langs !
Gewoon zin om met vrienden/familie/collega's eens een paar uurtjes te relaxen? En tegelijk een goed doel steunen? We zien je héél graag komen!
En wist je dat je niet alleen ons steunt? Wij zijn méér dan blij dat we kunnen samenwerken met de lieve mensen van vzw Animal Tails (www.facebook.com/Animaltailsmelle/). Kijk even op hun pagina om te zien welk mooi project zij zijn !!


Warmste Wandeling For Life - 25/11/2018

Helping Dogs

In het kader van de Warmste Week organiseren wij zelf deze prachtige uitstap in de mooie regio Waregem/Nokere. 6 à 7km met vrije start en nadien heerlijke warmmakers (soep, warme chocolademelk, biertjes, ...) inschrijven aan 5€/pp tussen 10u en 14u. Niet alleen tvv Helping Dogs maar óók tvv vzw Animal Tails (www.facebook.com/Animaltailsmelle). Deze kleine vzw ondersteunen wij met héél veel plezier omwille van het prachtige werk wat ze doen !


Kerstactie - 15/12/2018

Animal Trust

ZATERDAG 15 & ZONDAG 16 DECEMBER VAN 10 TOT 17U

Kom iets onder onze kerstboom leggen voor onze asielhondjes! U kan ons op dit moment vooral steunen met allesreiniger, gezonde snacks, grote vuilniszakken, wasmiddel en Rescue Pet Food. Uiteraard is ook financiële hulp meer dan welkom (vanaf 40 € ontvangt u een fiscaal attest). Doneren kan ook op onze rekening BE17 7330 5656 9521 met als mededeling "gift kerst".


UITGESTIPPELDE WANDELING VAN 10 TOT 14U
In samenwerking met Hondengroep Melle/Merelbeke is het mogelijk om een mooie uitgestippelde wandeling langs het Gondepad in Melle te maken. Er is keuze uit 6 km en 12 km en er is een controlepost voorzien. U kan vertrekken tussen 10 & 14u. Inschrijving is 2€ en de start- & stopplaats is bij Animal Trust zelf. Er wordt een cadeautje voorzien voor jouw viervoeter.

DOORLOPEND
- Mogelijk om met een asielhond te wandelen
- Verkoop artisanale producten, pannenkoeken, braadworsten & (warme) dranken
- Laat uw huisdier fotograferen voor onze kalender 2020
- Ontdek onze winkel en geniet van speciale acties

Iedereen welkom met of zonder hond! Alvast bedankt voor jullie steun!


DE WARMSTE WEEK bij Q Music - 18/12/2018

KAPOELA vzw

De warmste week georganiseerd door Q Music - ook KAPOELA heeft zich geregistreerd als goed doel. Wij kunnen jullie inzet en giften heel goed gebruiken.