Jabulani's Sanctuary WOOF Project VZW

Vossekouter, 3040 Huldenberg
0000000000 - lise@woofproject.eu
www.woofproject.eu/

Info

WOOF Project is het adoptie initiatief– een kleine non-profit organisatie in België die werkt met vrijwilligers. Ontstaan uit het verlangen om de adoptie van honden aan te moedigen en om levens te redden door voor hen een liefdevolle thuis te vinden.

Onze viervoetige helden zijn afkomstig uit EU-landen zoals Cyprus, waar honden niet dezelfde rechten en bescherming genieten zoals in België, waar de meeste van onze adoptiehelden wonen.

MEDELEVEN KENT GEEN GRENZEN.

Met jouw steun kunnen we een verschil maken, de status quo veranderen, levens redden! Let’s home them all!

Hieronder vindt u alvast antwoorden op enkele vaakgestelde vragen met betrekking tot de adoptie van een hond uit Cyprus.

1) Verdienen wij geld aan adopties?
Neen. Wij zijn een kleine groep die op 100% vrijwillige basis dit non-profit initiatief opgericht hebben. Wij doen dit uit liefde voor dieren.
Het adoptiegeld gaat integraal naar alle tests en behandelingen die nodig zijn en omvatten onder andere rabiës, bloed tests met betrekking tot blootstelling aan ziekteverwekkers die hartworm veroorzaken, Ehrlichiosis, ziekte van Lyme en Anaplasmose Leishmania (IFAT test), sterilisatie, ontworming, behandeling tegen teken en vlooien, ontworming alsook een EU paspoort en microchip.

2) Van waar komen de honden?
Onze honden komen vooral uit Cyprus omdat de situatie daar heel slecht is. We proberen daar zoveel mogelijk honden uit dodingsstations te redden.

3) Waar bevinden de honden zich ?
De meeste van onze honden worden opgevangen in opvanggezinnen in Cyprus. Dankzij deze fantastische familie van vrijwilligers die de honden gratis opvangen, kunnen we vermijden dat onze honden in shelters terecht komen.

4) Hoe geraken de honden naar België?
Er zijn directe vluchten van Cyprus naar België (Luik). Een vlucht duurt 4 uur.

5) Hoeveel kost een vlucht van Cyprus naar België?
De vlucht van Cyprus naar België is niet inbegrepen in het adoptiegeld van €220 voor volwassen (gecastreede) honden en €125 vir ongecastreerde honden jonger dan 8 maanden. Een vlucht kost gemiddeld 320 €. U krijgt de bevestiging van de exacte kostprijs wanneer de vlucht vastgelegd wordt.