George Animal Foundation

+32472047958 - hanne.gaf@outlook.com

Info

GAF is opgericht in 2015 met als doel hulp te bieden aan dieren in nood in Egypte. Wij werken o.a. samen met ESMA (Egyptian Society for Mercy to Animals) uit Egypte. Momenteel zijn wij vooral bezig met kansloze katten uit Egypte in Nederland en België ter adoptie aan te bieden en de bemiddeling daarvoor te doen.

Bestuur:
Lia Theodoridis
Anne-Marie Verhoeven
Anneke Laarhuis
Adoptie coördinator:
Maurane Nicolet

Hoe gaat het in zijn werk?
Natuurlijk willen wij de beste match voor onze katten vinden.
Wij zullen u vragen daarom een adoptie formulier in te vullen zodat wij alle nodige informatie hebben om te kijken of er een goede match is. Deze zullen wij per e-mail naar u toe zenden. Telefonisch zullen wij een adoptiegesprek houden waarin u uw vragen kunt stellen maar wij ook aan u vragen kunnen stellen. Een dier is pas gereserveerd zodra de adoptiebijdrage is betaald en het adoptiecontract ondertekend bij ons is binnengekomen. Als de adoptie doorgaat zullen wij zo snel mogelijk een vluchtbegeleider zoeken, zodat de kat naar België/Nederland kan komen.

Contract
Wij werken met een adoptiecontract dat zowel door een GAF medewerker als door de adoptant getekend dient te worden wanneer de adoptie door gaat. Deze zal vooraf per e-mail toegezonden worden zodat u deze rustig kunt door lezen.

Hoelang duurt het voor een kat naar Nederland kan komen?
Wij zijn afhankelijk van vluchtbegeleiding, een dier dient ten alle tijden een begeleider aan boord te hebben. Meestal lukt dit ons binnen 4 weken, maar wij kunnen nooit garanderen dat een dier binnen een bepaalde tijd in Nederland is. Uiteraard doen wij altijd ons best om zo snel mogelijk de kat in zijn gouden mandje te laten arriveren.

Adoptiekosten
Wij vragen een adoptiebedrag voor de dieren die wij plaatsen i.v.m. de gemaakte kosten om een dier reisklaar te maken en naar Nederland te vliegen. Alle katten zijn ingeënt, gechipt, geholpen, ontwormd en ontvlooid voordat zij verhuizen. Tevens zijn alle katten uit Egypte getest op kattenaids en kattenleukemie. De meeste katten uit Griekenland zijn ook getest op kattenaids en kattenleukemie, dit kunt u lezen op hun persoonlijke pagina of vraag dit na bij de bemiddelaar.

Adoptie bedrag tussen € 195 (kortharige katten),- en € 220, (langharige katten)-. In het bedrag wordt een reismandje (dat 20 euro waard is) meegerekend.

Let op! Wij castreren/steriliseren alle dieren zodra zij oud genoeg zijn, maar dit is bij kittens nog niet altijd mogelijk omwille van de leeftijd! De adoptant is VERPLICHT het kitten alsnog te laten castreren/ steriliseren wanneer het dier oud genoeg is).
Er mag NIET gefokt worden met onze adoptiedieren!