Dierenopvangcentrum Zemst

Erasmuslaan 31, 1804 Zemst
0468300375 - info@dierenopvangcentrumzemst.be
www.dierenopvangcentrumzemst.be/

Info

Dierenopvangcentrum Zemst werd opgericht op 1 januari 2018. De gemeente Zemst stelt haar gebouw aan ons ter beschikking op de Erasmuslaan te Zemst. Dierenopvangcentrum Zemst is onderdeel van Stop Dierenmishandeling vzw. De vzw werd opgericht op 1 maart 2015 als vrijwilligersorganisatie.

De vzw doet beroep op vrijwilligers, die zich mee willen inzetten voor het dierenopvangcentrum. Vrijwilligers ontvangen geen enkele vergoeding. Het bestuur van Stop Dierenmishandeling vzw, pakt zijn mandaat vrijwillig op. Het bestuur van Stop Dierenmishandeling vzw telt 5 leden. De voorzitter werkt in loondienst voor het opvangcentrum, en staan in voor de verzorging van de dieren. De overige 4 leden ontvangen op geen enkel moment een vergoeding.

Wij zijn geen standaard asiel: de dieren hebben ruime dierenverblijven ter beschikking. Zo voeren wij ook een no kill beleid in ons opvangcentrum. De dieren krijgen de beste zorgen, en voeding. We hebben ruimte openingstijden, en een 24/7 telefonische permanentie.

Erkenningsnummer: HK30216024

Dieren

Momenteel geen dieren aanwezig.